Сияйна кожа до сутринта с дълбока хидратация и ефект против стареене

Получете сияйна кожа до сутринта с нашето най-добро предложение с подмладаващ нощен крем с камилско мляко и розово масло Desert Bliss . Говорим за нощeн крем, специална категория овлажнител, който е формулиран да осигури дълбока хидратация и ефекти против стареене, докато спите. Нощен крем предназначен да допълни вашата вечерна рутина с #витаминА за ексфолиране, при повишено производство на кожни клетки и намаляване на фини линии и бръчки. Съдържа балансирана комбинация от #серамиди за поддържане на повърхността и подобряване на стегнатостта . Включва комплекс Антиоксиданти , които попиват бързо в кожата, осигурявайки дълбока хидратация, докато спите . Осигурява достатъчно влага за по-студените месеци, но не е прекалено тежък, за гладко лице без #обриви . Този нощен крем работи за намаляване на петте най-често срещани признака на стареене: 💦фини линии 💦бръчки💦сухота💦 загуба на стегнатост. Звезден нощен овлажнител, който помага на кожата ви да се възстанови от ефектите на ежедневните стресови фактори за една нощ. Лек, но богат на хранителни вещества, нощен крем подходящ за суха кожа с #маслоотший . Формула без оцветители и аромати, Desert Bliss е предпочитан от хората с #чувствителна и #зряла кожа заради ефективността си при стягане и избистряне на тена.


Кадифена кожа: грижа за тялото и лицето с козметика от камилско мляко

Какви са ползите от козметиката

DESERT BLISS GENTLE CARE

В козметичната индустрия камилското мляко се използва в производството на натурална козметика, най-често в  продукти за тялото. То подпомага защитата и възстановяването на увредена от слънцето кожа, намалява порите и придава  младежки вид на кожата. Богато е на млечна киселина (алфа хидрокси киселина), и е клинично доказано, че нежно ексфолира кожата и насърчава растежа на колаген. Кожата става по-светла, с равномерен тон и намалени повърхностни бръчици.

Естествените антиоксиданти помагат за защита на кожата от свободните радикали, което води до по-ярка и свежо-изглеждаща кожа.

Витамините, включително селен и цинк, помагат за стимулирането на здравословния растеж на кожата. Ефективна съставка е и за намаляване на петна, изсветляване на кожата и има отлични хидратиращи свойства. Да обгърнете тялото си с камилско мляко, било то с душ гел, сапун, лосион за тяло или друг продукт не само ще успокои нервната ви система, но и кожата ви ще ви се отблагодари със видимо сияние и мекота.

Камилското мляко е изключително. То е не само вкусно, и се препоръчва при алергии и диабет, но също така се използва и в козметичната индустрия. Познато в Европа като така нареченото ”бялото злато от пустинята”, то влиза в състава на ред продукти. Поради многото му лечебни свойства, в Арабските страни е високо ценено и се използва повече от 3000 години.

Камилското мляко има висока хранителна стойност и се смята, че  се понася по-добре от хора с алергия. Има високо съдържание на витамин С , почти 5 пъти повече от кравето мляко, няма захари и е с два пъти по-ниска масленост. Също така съдържанието на калций, витамин В и  минерални вещества в камилското мляко е по-висок, отколкото при кравето.

Камилското мляко не съдържа двата млечни протеина, които могат да предизвикат алергични реакции: бета-лактоглобулин и бета-казеин. Затова се счита, че за хора с лактозна нетолерантност то ще се приема по-добре.

Сапуни с камилско мляко

Често обикновените сапуни могат да оставят кожата ви суха, сърбяща и лющеща се, което се дължи на факта че съставките им я лишават от естествената й хидратация. Едно от решенията е да поддържате ежедневната си хигиена на ръце, лице и тяло с ръчно изработени натурални сапуни с камилско мляко. Сапуните изработени от супер подранхващата смес от натурални масла и натурално  камилско мляко  са нежни и чудесно хидратиращи.

Естествените сапуни от камилско мляко са в комбинация с растителните и етерични масла създават нежна текстура с изключителни качества. Освен, че помагат за внимателното отстраняване на горните слоеве мъртва кожа, стимулират образуването на по-здрава кожа и са с леки, но опияняващи аромати.

Прекрасен бонус е  и изобилието от витамини (A, B1, B2, B12, C и D), минерали и противовъзпалителни протеини, които допълнително и напълно естествено подхранват кожата, оставяйки я по-мека и блестяща.

Заради невероятните му свойства, добавянето на камилско мляко при производството на сапуни е често срещана практика в Ориенталския свят. Tо е богато на витамини, алфа-хидрокси киселини, минерали и противовъзпалителни протеини, камилското мляко добавя ниво на подхранваща грижа за кожата, което не се среща в традиционните сапуни.

Алфа-хидрокси киселините спомагат за нежно подмладяване на кожата, докато витамините и минералите насърчават здравословния растеж на епителни клетки. В комбинация с овлажнителите на естествения глицерин, ще откриете, че при редовна употреба ще почувствате по-свежа и млада кожа. В същото време този тип сапуни са достатъчно нежни за ежедневна употреба върху лицете, ръцете и тялото.

Освен камилско мляко, в състава на тези вълшебни сапуни често се използват и растителни масла и етерични масла, които спомагат за подобряване на кожните раздразнения и намаляват възпаленията.