В нашия свят след пандемия има много шум около допамина – известен още като „хормона на доброто усещане“. Подобно на допаминовите обличане и грим, тази тенденция е свързана изцяло с постигането на този „висок допамин“ с ярки цветове и продукти, които ви карат да се чувствате добре. В DESERT BLISS вярваме, че има специален вид магия, присъща на нашите формули и прилагането на нашите естествени съставки по време на ежедневните ви ритуали. Продължавайте да четете, за да научите повече за това как вашите сутрешни и вечерни ритуали могат да ви дадат тласък на допамин, който е не само полезен за насърчаване на сияйна, здрава кожа, но и за да се почувствате наистина спокойни, центрирани и естествено красиви.

Какво е допамин?

Допаминът функционира като невротрансмитер в мозъка. Докато мозъкът е много сложен орган,
веригата на допамин е доста лесна за разбиране, като се мисли за нея като за система за възнаграждение
на тялото. Допаминът се освобождава, когато мозъкът ви очаква награда и функционира в цикъл от
мотивация, награда и подкрепление“. Така, че каквото и да ви носи удоволствие – всичко от пазаруване,
през секс, упражнения, до ароматерапия – вашият мозък ще изпраща съобщения до тялото ви, за да ги търси
непрекъснато за  чувсто на добро изживяване. Дори цветове, като ярко жълто, синьо, розово и оранжево,
могат да имат допаминов ефект, като повишават настроението ви. Ежедневните ритуали, като пиене на кафе
всяка сутрин или нанасяне на продукти за грижа за кожата, също могат да доведат до повишаване на допамина.

В DESERT BLISS нашата колекция за грижа за кожата включва мощни натурални съставки и наситени с хранителни вещества, ароматерапевтични формули, които не само подхранват кожата ви, но и създават ритуал
за красота, за който ще жадувате отново и отново.

Розмаринът с камилско мляко е много лечебен, противовъзпалителен и антибактериален, което го прави ефективен при лечението и предотвратяването на акне, балансира естествените масла и успокоява възпалението и зачервяването. Освен това облекчава стреса, повишава енергията и облекчава умората. Проучванията показват, че вдишването на масло от розмарин също може да увеличи концентрацията и фокуса. Препоръчваме да събудите сетивата си с тази естествена лека пяна и душ гел DESERT BLISS в сутрешната си рутина и след това през целия ден можете да кажете „сбогом“ на лошото настроение. Нанесете щедро върху лицето, шията и тялото и ще получите естествено енергизиращ тласък.

DESERT BLISS предлага и най-популярният ежедневен естествен овлажнител. Натурална българска розова вода, която едновременно успокоява и ободрява. Тази натурална вода също така действа антибактериално, като помага за поддържане на порите чисти и предотвратява бактериални пробиви. Успокоява възпалението и засилва кръвообращението, за да насърчи сияйна, и здрава кожа. Този естествен и неповторим аромат не само кара кожата ви да се чувства добре, той ви кара да се чувствате страхотно и да не можете да устоите с желание за още и още .

Нежна грижа за кожата DESERT BLISS , която може да ви кара да изглеждате и да се чувствате добре. Знаете ли, че колекцията грижа за кожата DESERT BLISS е не само специално формулирана с растителни ползи за кожата, но и пълна с текстури, цветове и изцяло естествени аромати, които повишават настроението и успокояват ума ?

И  не на последно място не  пренебрегвайте  това каква храна давате  на тялото си. Не подценявайте  движението под каквато и да е форма. Ние сме създадени, за да сме в движение. И ако новото нормално не ти харесва, не се примирявай. Начинът на работа може и да се променя, но не и основните ти потребности. Всички имаме една и съща потребност – да сме удовлетворени и свързани.