Независимо дали имате трайно акне или епизодични обриви, от съществено значение е да се използва ритуал за грижа за кожата, който ще помогне за лечение на съществуващите дефекти, като същевременно предотвратява бъдещи несъвършенства. Атакувайте пъпките с ефективни продукти против акне, успокойте и балансирайте кожата с масла и овлажнители, за да разкриете по-чиста и по-здрава кожа.

По-често при по-млади типове кожа трайното акне се характеризира с чести обриви, както и черни точки, бели точки и прекомерно омазняване. Ако имате трайно акне, започнете ритуал за грижа за кожата с формули, които могат да помогнат за намаляване на омазняването, лечение на акнето и предотвратяване на бъдещи обриви.

Ако кожата ви е склонна към акне, от съществено значение е ефективно да почиствате кожата два пъти на ден, за да отстраните замърсяванията и омазняването. Замърсяванията могат да запушат порите, което може да причини черни точки, бели точки и петна. Сутрин и вечер почиствайте кожата си с ефективен почистващ препарат против акне  като първа стъпка в ритуала Ви за грижа за кожата, предразположена към акне. Почистете замърсяванията

LIGHT NATURAL CAMEL MILK CLEANSING FOAM DESERT BLISS

  • Помага за прочистване на порите и премахване на следи от замърсявания и омазняване
  • Помага за изчистване на акне, черни и бели точки и предотвратява образуването на нови
  • Формулирана с  натурално камилско мляко невен и натурални масла

При кожа от нормален до мазен тип, можете да започнете ритуала си за грижа и с нашия ефикасен балсам сапун DESERT BLISS LUXURY в комбинация с Натурална розова вода DESERT BLISS за ефект на обновена кожа с младежки вид и усещане за мекота и конфорт. Кожата е  хидратирана с натуралното камилско мляко, като се  запазва естествената ѝ бариерна функция за влага и в същото време видимо намалява повърхностното омазняване. Обогатен с мляко и розова вода , този свеж, лек хидратант за мазна кожа създава незабавен ефект и помага на кожата да запази хидратацията без лъщене.
Вашият цялостен ритуал за грижа против черни точки и несъвършенства
Нашият обновяващ кожата младежки крем анти акне DESERT BLISS с микродози ретинол за ежедневна употреба  е специално формулиран да доставя точно определена по сила ежедневна доза ретинол, така че можете да започнете да използвате ретинол и да видите подобрението в стегнатостта на кожата и намаляване на несъвършенствата  с минимално усещане за дискомфорт, включително видимо зачервяване, сухота и белене на кожата. Подходящ за  мазна към смесена типове кожа, включително чувствителната. Формулиран  с ретинол, хилуаронова киселина и натурални съставки като розова вода , камилско мляко, арган , пептиди и серамиди,  формулата осигурява толерантност на кожата , така че да има максимален комфорт по време на употреба.

Младежки крем анти акне  DESERT BLISS  за ежедневна употреба е подходящ за употреба и заедно с  натурална пяна за лице  DESERT BLISS  с ефективни натурални съставки от камилско мляко , невен , бадемово масло които  включително коригират тъмни петна, благодарение на  високото съдържание на витамин C   проникващо в дълбочина, укрепващо и изглаждащо при ежедневана употреба в рамките на дневния и нощния ритуал за грижа за кожата .