Ползите от камилското мляко не са неизвестни. То е пълно с основни хранителни вещества, които са жизненоважни за физическото и психическото здраве. Високото ниво на калций в млякото го прави от съществено значение за хора от всички възрасти, тъй като помага за укрепването на костите. Но знаете ли, че млякото може да отговори и на редица кожни проблеми? Млякото от камили е една от най-полезните съставки за кожата. Твърди се, че локалното му приложение прави кожата здрава и блестяща. От древни времена добротата на млякото се е използвала, за да поддържа кожата да изглежда младежка и еластична. Днес нашите продукти за нежна грижа се базират на този елексир  поради неговите овлажняващи и подхранващи свойства.

Нужно е да се доверите на тези продукти, за да се възползвате от предимствата на магичното мляко,  за да получите кожа на мечтите си. Нека да разгледаме всички предимства на млечната магия за кожата и защо трябва да я направите съществена част от ежедневната си рутинна грижа

Лекува акне

Млякото съдържа камилска специална млечна киселина, която дълбоко почиства порите и премахва бактериите, причиняващи акне, които се натрупват на повърхността на кожата през деня. Използването му в Балсам сапун и Младежки крем  DESERT BLISS с розова вода и ектракт смрадлика ще помогне за  намаляване на   възпалението, свързано с пъпки, за да ви даде чиста, гладка и копринена кожа.

Овлажнява кожата

Сухата, лющеща се кожа може да направи лицето ви да изглежда скучно и понякога, независимо колко овлажнител използвате, нищо не изглежда да работи. Млякото от камили може да помогне за решаването на този проблем. Мощните овлажняващи свойства в него подхранват лющещата се кожа и ви оставят с бебешка мека кожа. Подмладяващте  дневен и нощен крем DESERT BLISS в комбинация, ще ви изумят и ще ви дарят с красота чрез проста рутинна грижа за  кратко време. Незабравима и сияеща кожа, за която сте мечтали.

Намалява признаците на стареене

Искате натурална и ефективна съставка, която да запази тези фини линии и бръчки в страни? Едно от предимствата на млечния елексир в DESERT BLISS е, че той помага да се увеличи производството на колаген, като по този начин забавя признаците на стареене. Наличието на витамин D допълнително насърчава еластичността на кожата.

Изсветлява и озарява кожата

Нежелан тен и неравен тон на кожата е основна грижа за кожата сред жените. Това може да бъде коригирано с помощта камилската млечната киселина. Не само премахва мъртвите кожни клетки, но също така изсветлява и озарява кожата, като премахва най-горния слой на увредената кожа. При редовна употреба, също така ще коригира неравномерния тон на кожата.

Мек ексфолиатор

Бета хидрокси киселината е ексфолиращ агент, намиращ се в млякото от пустинята . Тази лека, но мощна киселина ексфолира кожата, когато се прилага локално. Тя помага с лекота да изхвърля мъртвите кожни клетки, за да разкрие гладка и блестяща кожа отдолу. Това коригира неравномерния тон на кожата и също намалява дефектите.