Открийте DESERT BLISS и се насладете на пустинното щастие

Ето как чрез редовна употреба продуктите с натурално камилско мляко могат да ви помогнат да получите по-свежа и по -млада кожа. Защо камилско мляко? Млякото се използва в грижа за кожата от векове . Обогатените с мляко козметични продукти са по-кремообразни и по-меки. Това са естествените витамини, минерали, масла и млечни киселини, които добавят овлажняващите свойства и дейтват благотворно .

Въпреки че всички млека имат ползи за кожата, никое не е толкова гъсто на хранителни вещества като камилското мляко. Това наистина e изненадващо, но ето защо. Камилите се нуждаят от цялата храна, която могат да получат, за да се развият в някои от най -горещите и сурови среди в света. Майките им произвеждат само около 6 литра мляко на ден, а млякото, което се добива, е с много повече минерали, витамини и ненаситени мастни киселини от всяко друго.

Ето свойствата, които правят камилското мляко супер-съставката, която обичаме и добавяме към всички наши продукти за грижа за кожата.

ВИТАМИНИ

Витамин А, С и Е са мощни антиоксиданти, помагащи за защита на кожата от свободните радикали, които те  поддържат по-млада. Известно е, че Витамин C насърчава растежа на колаген, за да насърчи гладка и сияйна кожа. Витамин D – „слънчевият витамин“, известен с това, че помага в борбата с акнето.

АHА КИСЕЛИНИ

Изветляват и изравняват тена на кожата, като насърчават растежа на нова кожа. Видимо озаряват кожата, като нежно ексфолират мъртвите клетки. Насърчават растежа на колаген и изглажда кожата. Намаляват появата на фини линии и бръчки.

МИНЕРАЛИ

Калцият насърчава обновяването на кожата, като помага за намаляване на повърхностните линии. Калият действа като PH балансиращ, помагайки за регулиране на производството на себум, намалявайки петната. Селенът подпомага еластичността на тъканите. Цинкът е от съществено значение за здравата кожа, насърчава растежа на нови клетки, действа като антиоксидант и помага за регулиране на производството на себум.